مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای ملک اوقافی

بنده یک زمین خریدم جواز ساخت گرفتم و ساختم و در نهایت پایان کار هم گرفتم.در حال حاضر اقدام به گرفتن سند کردم ولی متوجه شدم که زمینی که خریدم وقف بیمارستان بوده و میگن سند نمیدهیم یا اگر هم بدهیم فقط عیان .عرصه شاملش نمیشود و حالا به من زنگ زدن که باید اقرارنامه بدم.سوالم اینه اقرار نامه بابت چی میخواهند و اینکه چطور زمین وقفی چند دست چرخیده و چطور مجوز ساخت به من دادن و به من از اول اطلاع ندادن.آیا اینکار غیر قانونی نیست؟؟ اگر سند نمیدن چرا مجوز ساخت دادن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علیه فروشنده دادخواست متناسب مطرح گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که فروشنده مستقیم شما علم به عدم موجود بودن و غیر قابل تملک بودن ملک فوق داشته و اقدام به فروش نموده معامله قابل فسخ است لذا موضوع تخصصی است و بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید