مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی

با سلام و احترام و قبولی طاعات و عبادات
بنده حقیر ن.ک فرزند غ به شماره بیمه ............ کارمند بازنشسته کمیته امداد امام خمینی اصفهان در پایان اسفند سال 95 میباشم که مدت 30 سال و یکماه و 27 روز سابقه بیمه میباشم و اخیرا با مراجعه به سایت تامین اجتماعی مشاهده نمودم که جهت محاسبه سنوات حقوق بازنشستگی دوسال اخر کاری اینجانب را 86 و 87 ثبت نموده اند و حتی نحوه محاسبه پرداخت بیمه سنوات خدمت سربازی و لذا بنده بعد از سال 87 به شهرستان دولت اباد اصفهان منتقل و حق بیمه پرداخت نمودم که در لیست تامین اجتماعی 5 سال اخر ظاهرا لحاظ نشده چون قاعدتا میبایست دوسال اخر کاری اینجانب 94 و 95 ثبت شده باشد و به همین دلیل این مسئله باعث شبهه اینجانب شده است لازم به توضیح است که از سال 67 تا 87 در سه شهرستان خمینی شهر -نجف اباد و فریدن ( بوئین میاندشت ) و تقریبا از اواسط سال 87 تا پایان اشتغال یعنی اسفند 95 در دولت اباد اصفهان مشغول و حق بیمه پرداخت نمودم. استدعا دارم مشخص شدن علت این موضوع بنده را راهنمائی فرمائید. با تشکر و تقدیم احترام

پاسخ ها :

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام شما در محله هایی که مشغول خدمت بودید می بایست مراجعه کنید و سوابق بیمه خود را اخذ و به سازمان تامین اجتماعی تحویل دهید تا مشکلتون رفع بشه انشاالله