مشاوره حقوقی رایگان - جعل و سوال

جعل سو چیست؟؟؟ خانمی عقد موقت را در یک برگه ای دستکاری کرده و به صورت دائم در اورده و توانسته مرد را محکوم کند چون مرد مدرکی نداشته و عقد موقت بوده کاغذ را پاره کرده و قاضی هم رای به نفع خانم میده و زوج رو مجبور به ثبت در محضر میکنه و چون زوج نمیره خانم با دستور قاصی، سند ازدواج میگیره و چون مهریه هشتاد سکه نوشته بوده را هم ثبت میکند البته این خانم پس از 8سال یادش می افتد و این کارها را میکند اول درخواست نفقه میدهد برای مدت 8سال که میگوید مرد به او نداده است و انرا میگیرد و چون مهریه خود را دو روز بعد از عقد در حضورر عاقد در برگه ای عادی بخشیده و زوج انرا دارد و زوج در جلسه ی اول که برای مهریه بوده در دادگاه بیان کرده و قاضی در حکم اول که زوجه به دلیل اخطاریه حضور نداشته و مرد هم شاهدهای خود را برده قاضی رای بر ابطال اجراییه مهریه صادر کرده. که20روز قابل اعتراض است
ایا زن میتواند مهریه رابگیرد و رای را به نفعش کند؟؟؟
جعلش چگونه ثابت شود؟؟؟
ایا میشود جعلش که ثابت شد نفقه را از زوجه گرفت؟؟؟
ایا بهتر است مرد دنبال جعل را نگیرد و طلاق دهد؟؟؟
تو رو خدا کامل بگین چی کار کنیم که از شر دادن نفقه هر ماه خلاص،شیم.

پاسخ ها :

جعل مهریه نفقه طلاق