مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

بنده متاسفانه تو صرافی ارز دیجیتال ثبت نام کردم و یک بار پول واریز و خرید کردم
دفعه بعد طرفی که میخواست پول به حسابم بزند پایا 25 میلیون با موفقیت انتقال داده بود منتها به حساب من نیومده بود و برگشت خورده بود به حساب خودشون و فرداش برای من از بانک پیام اومد انسداد
تماس گرفتم گفتن از طریق پلیس فتای شیراز حسابت مسدود شده
ممکن هست به دلیل همین تراکنش مشکوک باشد؟

پاسخ ها :

آرش رحمانی

جناب آقای آرش رحمانی :

ساام
دقیقا به همین خاطره. شما درگیر یک کلاهبرداری مثلثی شدین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله احتمالا به همین دلیل بوده . باید ریشه فعالیت شما اعلام شود تا مشکل حل گردد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام ممکن است _حضوری پیگبری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به شعبه دستور مسدودی حساب مراجعه و پیگیری فرمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق مرجع دستور دهنده موضوع را پیگیری کنید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
با توجه به شرایطی که توضیح دادید، امکان دارد انسداد حساب شما به دلیل تراکنش مشکوک مربوط به صرافی ارز دیجیتال باشد.

در ایران، فعالیت صرافی‌های ارز دیجیتال به طور کامل قانونی نشده است و برخی از تراکنش‌های مرتبط با این صرافی‌ها ممکن است از نظر سیستم بانکی مشکوک تلقی شوند. به خصوص اگر مبالغ قابل توجهی در این تراکنش‌ها درگیر باشد.

در این موارد، احتمال مسدود شدن حساب توسط سیستم بانکی به دلیل اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با پولشویی و فعالیت‌های غیرقانونی وجود دارد.

برای پیگیری دقیق علت انسداد حساب و رفع مشکل، پیشنهاد میشود با بنده تماس گرفته و یا نوبت مشاوره حضوری بگیرید.

در هنگام فعالیت در صرافی‌های ارز دیجیتال، حتما از صرافی‌های معتبر و دارای مجوز استفاده کنید.
به تمام هشدارها و اقدامات امنیتی مربوط به تراکنش‌های آنلاین توجه کنید.
در صورت مشاهده هرگونه تراکنش مشکوک در حساب خود، سریعا به بانک یا پلیس فتا اطلاع دهید.
ذخیره مدارک و مستندات مربوط به تراکنش‌هایتان را به عنوان سندی برای اثبات فعالیت هایتان نگه دارید.