مشاوره حقوقی رایگان - سپرده گذاری برای مسدودی حساب

باسلام بنده 75میلیون از کسی طلبکار هستم رفتم شکایت زدم برای مسدودی حسابش دادگاه میگوید باید 25 درصد پول را اول به حساب دادگاه سپرده گذاری کنید راهنمایی بفرمایید لطفا

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمالاً شما قرار تامین خواسته درخواست نموده‌اید که در این خصوص بایستی خسارت احتمالی پرداخت نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر درخواست تامین خواسته داده باشید باتوجه به اینکه مستند و مدرک دعوای شما سند عادیست باید مبلغی بعنوان خسارت احتمالی فعلا به حساب دادگستری واریز کنید تا بتوانید اموال ایشان را قبل از رسیدگی و صدور حکم دادگاه توقیف کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مسدود کردن نیاز به دستور مقام قضایی دارد بله همینطور هست که بانک به سمت گفتند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، برای تامین خواسته باید خسارت احتمالی پرداخت گردد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله هر تامین خواسته ای، خسارت احتمالی دارد مگر طلب مستند به سند رسمی یا چک و سفته واخواست شده