مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی فضای سبز

2هکتار زمین بین سه بردار تقسیم شده
حالا مسکن و شهرسازی اعلام کرده فضای سبز در زمین یکی از برادرها قرار میگیره
سوال اینجاس متراژ چقد فضای زمین باید از زمین ها بگیره ؟ حق و حقوق اون فردی که فضای سبز در زمینش افتاده چطوری حساب میشه ؟ امکان اعتراض هست؟ در حالی که در زمین یک برادر هم مسجد افتاده هم فضای سبز

پاسخ ها :

عبدالمجيد خوش نويس‌

جناب آقای عبدالمجيد خوش نويس‌ :

با سلام .اگر سند مالکیت دارید میتوانید علیه شهرداری اقامه دعوای وصول قیمت روز زمین به میزان فضای سبز داشته باشید