مشاوره حقوقی رایگان - خیانت تلفنی همسرم

باسلام
مدت یک سال هست که شوهرم با زنه مطلقه ای درارتباط هستش ارتباطشون درحد تلفن وچت هستش چند باری به خانمه زنگ زدم وتلفنی حرفمون شده ولی انکار کرده همسرم هم انکار میکنه از رابطه ای که باهاش داره عکس از تماس وپیام هاشون دارم چطور میتونم ثابت کنم که باهم درارتباطن میگن حتما باید رابطه ی نامشروع داشته باشن که بتونی ثابت کنی

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ارایه اسکرین شات پیامک میتوانید اقدام به شکایت کنید

مهدی خیری اصل

جناب آقای مهدی خیری اصل :

صرف پیامک عاشقانه ای که باهم رد و بدل کردند میتونید طرح شکایت کنید. البته که پیامک های مربوط به معاشقه و ...

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
مدارک اثباتی کافی ندارید و طرح شکایت پیشنهاد نمی گردد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

خیر.
رابطه نامشروع دون زنا هم وجود دارد.
میتوانید شکایت کنید.
حتما با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی در عقد موقت باشند منعی ندارد