مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به نوه دختری ای بدون پدر و مادر و دارای معلولیت ذهنی که بیمه بهزیستی دارد، می رسد؟

مادر و پدر بنده فوت شده اند و یک برادر معلول ذهنی که بیمه بهزیستی دارد، دارم و مستمری پدربزرگم را مادرم دریافت میکردند و حالا که فوت شدند امکان تعلق مستمری پدربزرگم به برادر معلولم که تحت تکفل مادرم بوده است، وجود دارد؟
اگر دارد به کجا باید مراجعه کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اداره متبوع که مستمری را پرداخت می‌نمودهذ مراجعه و پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نوه در صورتی که تحت تکفل پدربزرگ باشد می تواند مستمری وی را دریافت کند.
از طریق بیمه می توانید موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر، فقط در صورتی مدارکی از تحت کفالت بودن برادر زیر نظر پدر بزرگ موجود باشد و احراز شود، وصول مستمری ممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به مرجع مربوطه مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ چرا که برادر معلول شما تحت تکفل پدربزرگ نبوده است تا از مستمری ایشان بهره‌مند شود.