مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن بیعانه اجاره ملک

بیعانه
بنده ساکن شمال کشور هستم اما منزل خودم در مشهد است اگهی گذاشته بودم تو سایت ... و به بنگاه هم سپردم یه مشتری زنگ زد گفت من با خانومم رفتم دیدیم پسندیدم و خیلی عالیه و ملک مال من و اصرار اصرار که قبوله و یه تومن بیعانه هم زد که ماله منه و به کسی قولشو نده عکس فیشش رو هم فرستاد که توش قید شده بابت بیعانه اجاره خانه فلان جا، بنده هم آگهی رو برداشتم و به بنگاه هم گفتم خونه رفته حالا بعد 20 روز که از شمال هلک و هلک پاشدم که موعد تحویله اومدم میگه خانومم نظرم رو عوض کرده و کنسله الان من باید بیعانه ایشون رو پس بدم؟ گذشته از این که مستاجر قبلی بنده هم اسباباشو جمع کرده

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سلام بله وقتی خرید ملک منتفی است باید مبلغ پرداختی را پس دهید