مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک

من حدودا یک ماه پیش یک منزلی برای اجاره داخل سایت درج آگهی گذاشتم یه آقایی خونه رو پسند کردند و مبلغ 15 میلیون تومان بیعانه پرداخت کردند ولی هیچ قراردادی نوشته نشد وقرار شد دو روز بعد قرارداد کامل نوشته شود ولی دوهفته از این ماجرا گذشته این آقا ادعا میکنه که فعلا پولی ندارد تا چند وقت دیگه پول دستشون میرسه من هم ازین بلا تکلیفی و دروغ آقا خوشم نیومد حالا میخوام بیعانه پس بدم و کلا قراردادی با این آقا نبندم آیا بعدا که برام مشکلی پیش نمیاد؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر هنوز قرارداد امضاء نکردید که مشکلی پیش آید بیعانه را به حسابشان مسترد کنید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

خیر مشکلی نیست ولی حضوری و صورت جلسه تنظیم بشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ مشکلی پیش نخواهد آمد.
بهتر است برای استرداد بیعانه نسبت به تنظیم صورتجلسه اقدام بنمائید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام
خیر مشکلی ندارد فقط رسید دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما پول را به حسابی که واریز کرده واریز کنید و سپس منزل خود را به هر کسی که خواستید می توانید اجازه دهید.

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
بایستی به طرز صحیح و از طریق مراجع قضایی اقدام شود