مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن همسر

سلام ممنون از پاسختون‌
میخواستم بدونم چرا پس حکم جلب شوهرم اومده منکه رضایت دادم؟؟؟ دیگه هیچ راهی برا طلاق ندارم؟؟؟؟ چجوری از طریق نفقه اقدام کنم؟؟؟ میشه لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر رضایت داده اید دلیل خوبی برای طلاق را از دست داده اید.از یک طرف رضایت واز طرف دیگر مطالبه نفقه!!دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.سال مبهم است ولی برای حق و حقوقتان میتوانید اقدام کنید.