مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کد ملی

سلام بنده یک کد ملی رو مسدود کردم از طرف اجرای احکام شنیدم این شخص فوت کرده آیا خانواده اش میتونند انحصار وراثت کنند یا نه ...با این علم که کد ملی این آقا مسدود هستش لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان اخذ گواهی انحصار وراثت وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید میزان طلبتان را از ماترک ایشان در صورتی که موجود باشد وصول نماید درخواست تامین خواسته کنید

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام. مسدودی کد ملی بلااثر شده است.توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اخذ گواهی حصر وراثت وجود دارد و محدودیت مسدودی رفع خواهد شد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله میتوانند ولی ماترک احتمالی را میتوانید توقیف کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مسدودی رفع خواهد شد شما سریعا تامین خواسته و سپس مطالبه طلب از ماترک بدهید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

مسدودی کد ملی متوفی تاثیری درگواهی حصر وراثت ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
أخذ گواهی انحصار وراثت امکان‌پذیر است لیکن قبل از تقسیم ترکه می‌بایست دیون متوفی از محل ماترک پرداخت شود در غیر اینصورت تقسیم ماترک فاقد ارزش قانونی است.