مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی ملک

سلام ملکی معامله کرده ام که در مبایعه نامه پارکینگ غیر مزاحم خورده ولی الان فروشنده میخواهد پارکینگ مزاحم بدهد و اصلا هم نمیتونه پارکینگ اختصاصی بدهد . آیا میتوانم شکایت کنم و چه میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان طرح دعوا وجود دارد
مفاد قرارداد حائز اهمیت است و سند ساختمان....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق عقد و تعهدات ضمن عقد عمل میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله موظف پارکینگ غیر مزاحم به شما بدهد می‌توان معترض شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امکان آن وجود ندارد حق فسخ ایجاد میشود