مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام. واحدی خریداری کردم که فروشنده به من گفت پارکینگ اختصاصی دارد و در سند قید شده پارکینگ شماره 5 با متراژ 14متر مربع که در سایر پارکینگ ها حق عبور داشته و سایر واحدهای اپارتمانی در این پارکینگ حق عبور دارند. حالا یه ماشین پشت ماشین من پارک میکنه. هر موقع که خواستم برم بیرون میتونم بگم جابجا کنه. اگه همکاری نکنه میتونم شکایت کنم؟ و از فروشنده میتونم چون به من نگفته که مزاحم داره شکایت کنم و فسخ کنیم؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال امکان فسخ قرارداد امکان ندارد ؛ چنانچه تنها راه دسترسی به پارکینگ جابجا نمودن خودرو همسایه میباشد ایشان میبایست همکاری نموده و در صورت عدم همکاری به دلیلی ممانعت از حق میتوانید شکایت نمائید . موفق باشید .