مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خریدار از فروشنده

با درود و احترام
من یک قرارداد اجرای استخر پلیمری با مشتری داشتم به متراژ5400متر ورق .که مبلغ نقد فروش ورق در قرارداد قید گردیده است
در قرارداد قید شده که درصورت فروش مدت دار ورق مبلغ 1500تومان به ازاری هرمتر ورق درماه اضافه میشود .وخریدار در چند چک به مدت 10ماه فقط مبلغ نقد قرارداد را پرداخته و همچنین در قرارداد قید شده که مالیات وعوارض به عهده خریدار میباشد که مبلغ 50میلیون مالیات ارزش برافزوده میشود و به علت عدم پرداخت مطالبات 900متر ورق اضافه را به او تحویل ندادیم. در قراداد هم قید شده تا تسویه کامل ورق ها نزد خریدار امانت میباشد . الان خریدار رفته برای 900متر ورق شکایت کرده وحکم گرفته.الان باید چکار کنیم ما؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام با توجه به متن قرارداد دفاع نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است .تصمیم و نظر نهایی دادگاه ملاک عمل است.
می‌توانید به رای دادگاه در مهلت قانونی اعتراض و تجدید نظرخواهی نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره و جزئیات قرارداد است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید متن قرارداد به صورت تخصصی مطالعه و برسی شود تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید