مشاوره حقوقی رایگان - نسق زمین پدری

سلام چگونه میتوانم نسق زمین‌های کشاورزی پدرم را پیدا کنم که در سال 46 فوت شده زمین‌ها رو برادرم 14 قسط را پرداخت کرده وسند تک برگ دارد ما خواهران حصر وراثت کرده‌ایم ولی هیچ چیزی برای اثبات نداریم میشه با شهود ثابت کرد آیا برای دادگاه قبول است لطفا راهنمایی کنید که به کجا مراجعه کنم چون برادرم زمین ها رو مال خود می‌داند پس ما سهم پدری نداریم ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که از طریق اداره ثبت و جهاد کشاورزی اقدام بفرمائید.