مشاوره حقوقی رایگان - جمع آوری نهر آب

باسلام و احترام خدمت اساتید فرهیخته و محترم
اینجانب د.س در روستایی زندگی میکنم که‌منزلم داخل بافت است و آخرین ملک آب بر هستم این حق آبه از بین دو ملک بالا دست عبور می‌کند آنها بر علیه من شکایت کردند که شما باید نهر را جمع آوری کنید شما باعث شده اید که ملک ما حریم داشته باشه در دادگاه و دادگاه تجدید نظر محکوم شدند دوباره از طریق امور آب برای من اخطار آمده میگویند که چرا نهر را داخل ملک خود برده اید درصورتی که مکان نهر از قدیم الایام جزو ملک ما بوده و در سند هم قید شده ماورای نهر ضمنا این دو ملک نیم متر از نظر سطح ازملک من بالا تر هستند لازم به توضیح است که فقط آبهای سطحی مثل باران از این نهر جاری است
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای دادگاه ملاک است و اگر آب منطقه‌ای ادعایی داشته باشد باید از طریق دادگاه اقدام کند که در این صورت با ارائه قبلی دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر ادعای حقی میکنند باید اثبات کنند و علی الاصول اگر ملک شما در سابقه مقدم است مشکلی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات است
شما حکم قطعی دادگاه را دارید نگران نباشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد حکم قطعی دادگاه در این رابطه از خود به دفاع بپردازید.