مشاوره حقوقی رایگان - كپی كارت بانكی در دستگاه پوز

با سلام
از كارت بانكي من كپي شده و در كارتخوان دو مغازه حدودا ٤٠ و ٣ ميليون خريد شده، شكايت را بلافاصله در فتا و دفتر قضايي ثبت كردم و از دادسرا به ضابط ارجاع شده، در نهايت چه كسي مسئول برگرداندن پول ميشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که پول را به صورت غیرمجاز برداشت کرده

محمود غلامي

جناب آقای محمود غلامي :

در صورت تعدد مرتکبین : کسی که مباشرت در قدام به اخذ کپی از کارت شما نموده تحت عنوان "جعل" و کسی که اقدام به خرید(و هرگونه سوء استفاده دیگری )از کپی مذبور کرده است تحت عنوان " استفاده از سند مجعول" قابلیت تعقیب کیفری و محکومیت جزایی را دارند منتها مسول رد مال همان کسی است که وجه را اخذ یا دریافت نموده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شخص مرتکب یعنی شخصی که بصورت غیرمجاز از کارت برداشت داشته است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کسی که مسبب بوده و کسی که وصول کننده وجه بوده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شخصی که پول به حساب ایشان واریز شده در مقابل شما مسئول است مگر اینکه ثابت نماید از ایشان کلاهبرداری شده و کلاهبردارنیز یافت شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شخصی که مبالغ واریزی به حساب ایشان رفته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شخصی که به حسابش رفته است در فرض اولیه مسؤل است