مشاوره حقوقی رایگان - سلب آسایش همسایه

سلام
همسایه کناری خانه قدیمی هس و اتباع خارجی ساکن هستند و تبدیل به کارگاه خیاطی غیر مجوز کردن از هفت صبح تا ده شب هر روز هفته مشغول کارند و باعث سلب آسایش شدند میشه پلیس 110شکایت کرد جمع کنند یا کجا میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با عنوان ایجاد مزاحمت امکان طرح شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی وجود دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی همین کار و بکنید اخیرا دستور جمع آوری داده شده

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اول پلیس حین مزاحمت بیاید صورت جلسه کند، بعد دادخواست رفع مزاحمت بدهید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود از دو طریق می‌توانید شکایت کنید یکی از طریق شهرداری و دیگری از طریق پلیس 110 و دادگاه تحت عنوان مزاحمت

امیر محمدپور شیرمرد

جناب آقای امیر محمدپور شیرمرد :

با سلام .طرق مختلف شکایت وجود دارد لیکن نزدیک ترین راه به زعم بنده صورت جلسه پلیس 110 و ارجاع موضوع به بازرسی تعزیرات میباشد

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. بله با پلیس 110 تماس بگیرید.