مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص دادن رابطه نامشروع زن

سلام،من حدود دو سال هست که ازدواج کردم و فقط با شوهرم رابطه دارم،ایشون مدتی هست مدام به من تهمت خیانت میزنن ، راهی وجود داره ثابت کنم این دو سال فقط با ایشون رابطه جنسی داشتم و خیانت نکردم؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام خیر از طریق پزشک قانونی امکان پذیر نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر در صورت نیاز به مشاور مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در صورت نیاز به مشاور مراجعه نمایید

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. خیر چنین امکانی وجود ندارد همچنین ایشان اگر مدعی خیانت هستند باید ثابت کنند که شما خیانت کردین

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام خیر تشخیص رابطه از طریق ژنتیک تا زمان محدودی امکانپذیر است ایشان باید ثابت نمایند شما نیاز به اثبات ندارید اصل بر بیگناهی شماست

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

ایشان باید ادعای خود را ثابت کنند. میتوانید با عنوان افترا و تهمت طرح شکایت کنید

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

امر عدمی قابل اثبات نیست شما میتوانید تحت عنوان افترا با ارائه دلیل از ایشان شکایت کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. بهتر است شوهرتان به روانشناس مراجعه کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است به اتفاق به مشاوره بروید
وگرنه امکان پذیر نیست