مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغيه

شكايت كردم بابت شكستن وسايل از همسرم و 110 زنگ زدم فرداش رفتم انجام دادم پرونده رو ولي پشيمون شدم رفتم نوشتم كنسل و اعتراضي ندارم و همونجا تا پرونده سامانه ثنا نرفته كنسل كردم امروز مسيج اومد از پليس : خانم ...شكوایيه شما در كلانتري ... ثبت و به دادسراي عمومي و انقلاب تهران ارسال گرديد . شكوايیه در انتظار دستور مقام قضايي ميباشد و كد رهگيري .............

پشت سر اين 1 ساعت بعد از سامانه ثنا مسيج اومد شكوايیه با كد رهگيري .... به كلانتري ... ارسال شد.
جزئيات بيشتر در سامانه ابلاغ .
پس از رويت ابلاغيه مراجعه حضوري جهت پيگيري الزامي است .

من اصلا نميفهمم يعني چي؟ من كه كنسل كردم اين چيه ؟ آيا براي همسرمم مسيج رفته؟ يعني چي الان ؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام شکوائیه ارسال شده به مرجع قضایی ،برای همسرتان پیام نرفته و شما هم میتونید به کلانتری مراجعه نکنید و عدم پیگیری به منزله انصراف است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر برای همسرتان پیامک نرفته به کلانتری مراجعه نکنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام خیر اگر مراجعه نکنید به منزله انصراف است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
خیر
به کلانتری مراجعه نکنید پرونده خودش مختومه میشود

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بهتر است حضوری در دادسرا مراجعه کنید و اعلام گذشت کنید بله قرار موقوفی تعقیب برای همسرتان ابلاغ میشود