مشاوره حقوقی رایگان - حراست دانشگاه

سلام وقت بخير
من دانشجوي حقوق هستم.متاسفانه داخل دانشگاه ارتباط نامشروع با يک مرد متاهل داشتم و رفتم به يكي از دوستانم گفتم و اونم رفت به اكيپشون گفت و الان حس ميكنم كل دانشگاه ميدونند و توي صحبتاشون گفتن ميريم به حراست ميگيم كه اين آقا با دخترا رابطه داشته و من هم رفتم به اون خانم گفتم شما از كجا ميدونيد؟نوعی اقرار كردم انگار و ميترسم از من مدرک يا صدایی گرفته باشن.امكانش هست حراست من رو از اين بابت بازخواست كنه؟بايد چيكار كنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر
بعنوان یک نصیحت اگر بخوام بهت کمک کنم میتونم بگم که بهتر است توبه کنی و دست از این کارا برداری چرا که تحصیل در رشته حقوق با توجه به ارتباط تنگاتنگ آن با قوه قضاییه و همینطور موفقیت و شغل یابی در این رشته نیازمند حسن شهرت و همینطور استعلام و تحقیقات محلی از دانشگاه و محل سکونت شماست

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

صدای ضبط شده نمیتواند دلیل و مدرک کافی باشد