مشاوره حقوقی رایگان - چک در وجه دیگری

چند سال پیش خانه ای خریدم و مبلغ 60 میلیون از قیمت خانه را طی چکی که توسط یکی از آشنایان صادر شده بود تسویه نمودم به این صورت که از آنجایی که در آن تاریخ من دسته چک نداشتم آن آشنا چکی به مبلغ 60 میلیون در وجه صاحبخانه صادر کرد و در موعد پرداخت من مبلغ را بصورت دستی به صادر کننده چک پرداخت کردم و چک وصول شد بعد از چند سال بخاطر درگیری خانوادگی این فرد شکایتی تنظیم کرده که این مبلغ را بصورت قرض الحسنه به من داده و اکنون درخواست وصول طلبش را دارد حال سوال من این است که من از چه طریقی میتوانم کذب ادعای ایشان را اثبات کنم

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت وجود رسید یا شهود یا ادله دیگر قابل اثبات است.