مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند موتور سیکلت

سلام وقت بخیر
وکلای عزیز بنده موتوری خریدم مدل 91 و فقط برگه ی سند فروش وسیله نقلیه رو دارم که اسم فروشنده خورده روش و مبایعه نامه ای هم دارم از ایشون سند دست من هستش الان درخواست الزام به تنظیم سند دادم قاضی حل اختلاف هم رای رو به نفع من صادر کردن که ملزمشون کردن به تنظیم سند رسمی
منتهای مراتب اینکه شرکت سازنده ی موتور کلا جمع شده و اینکه تا امروز هیچ برگه سبز و یا کارتی برای موتور از سمت ناجا صادر نشده
تکلیف چیه؟ چیکار باید کنم؟
از چند وکیل هم سوال کردم ولی اطلاعی نداشتن ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
با مراجعه با پلیس راهور از وضعیت سندی اطلاع کسب کنید
سپس دادخواست الزام علیه پلیس راهور داده شود