مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار بعد از انصراف در آموزش و پرورش

با سلام بنده بعد از قبول نهایی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش، ابلاغ به کار گرفتم ولی بعد از 1ماه انصراف خود را اعلام کردم.مجددا درخواست بازگشت از انصراف دادم ولی پاسخ درستی دریافت نکردم وبلاتکلیفم،چطوری پیگیری کنم که برگردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی متنی تخصصی اقدام نمایید
اگر افاقه ننمود سپس خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر قرارداد خود را پایان داده‌ایدالزامی وجود ندارد از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا از طریق واحد حقوقی آموزش و پرورش و کارگزینی اقدام شود چنانچه نتیجه ای حاصل نشد از طریق دیوان عدالت اقدام گردد