مشاوره حقوقی رایگان - ماشینم را چطور از برادرم بگیرم که گویا فروخته

سلام ماشینم را که به نام خانم است با تمام مدارک به بردارم داده ام بدون قولنامه هفت ماهه نمیاره بهم بده چند روز پیش یک قولنامه با خانم نوشتم که خانم بنده ماشین را به من فروخته و من نمی ایم تعویض پلاک کنم و رفتیم پلیس راهور تقاضای توقیف پلاک کرد خانم بنده حالا ماشین را به عنوان توقیف پلاک می گیرند میخواهم بدانم آیا وقتی ماشین توقیف شد ما یعنی مالک که سند به نامش است ماشین را از راهور تحویل می گیره یا نه خلاصه ما چه راهی داریم به ماشین خودم برسیم

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
خودرو به همسر شما تحویل داده خواهد شد