مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی و استفاده از کارت سوخت پس از قولنامه

سلام
1_ بنده در تاریخ 10 اردیبهشت 99 اتومبیل تیبا از شخصی خریدم به قیمت 82 میلیون الان با شرایط به وجود آمده میتونم بعلت گران فروشی از ایشان شکایت کنم
2-در موقع خرید کارت بنزین صادر نشده بود و الان که صادر شده و به دست فروشنده رسیده حجم زیادی از بنزین موجود در کارت را استفاده کرده الان بنده میتونم از ایشان به جرم خیانت در امانت شکایت کنم
3- جهت شکایت چگونه اقدام کنم
باتشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگرچه به نظر نمیرسد واجد وصف مجرمانه باشد لیکن در صورت شکایت به دادسرا مراجعه کنید