مشاوره حقوقی رایگان - کارت سوخت

سلام. بنده سال 98 پژو 206 فروختم. قولنامه نوشتیم بین خودمون 32 میلیون تومان. 3 میلیون از پول رو نداد و قرار شد دو ماهه پرداخت کنه. بعد از پرداخت، سند رو انتقال بدیم. تا الان هم نداده. کارت سوخت رو اقدام کرده و کارت اومده درب منزل ما. من هم از بنزین استفاده کردم. الان اومده میگه کارت رو بده. من هم گفتم بدهی رو پرداخت کنه و سند بزنیم، بعد کارت رو بدم. الان اون میتونه از من شکایت کنه بابت بنزین یا نه؟ ممنون میشم.

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام بله ..بهرحال شماماشین فروختید ..دادخواست مطالبه ثمن و خسارت تاخیر تادیه بدهید

سیدمهدی سادات شیرازی

سیدمهدی سادات شیرازی :

میتواند دادخواست الزام به تنظیم سند ارائه نماید و استرداد کارت سوخت