مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام من یه دختر
18ساله هستم تا حالا باکسی هم رابطه نداشتم، برای معاینه رفتم پیش دکتر زنان اما گفت که پرده ات یکم پارگی داره اما به خاطر رابطه نیست ومن الان دارم ازدواج میکنم ومیترسم که مشکلی پیش بیاد برام ولی مطمعنم کاری نکردم یعنی به من گواهی سلامت میدن؟ ومشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از پزشک متخصص مشاوره بگیرید بنظر مشکلی نخواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ازدواج نیازی به گواهی سلامت نیست و اگر پسر از شما درخواست گواهی کرد می توانید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاید

یک وکیل :

با سلام
به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید از پزشک مربوطه درخواست مرقوم نمودن بی ارتباطی پارگی با رابطه جنسی را نمایید

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

سلام در گواهی ذکر میکنند که اسیب دیدگی غیر مدخوله.برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09133883316

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بهتر است جهت پیشگیری از شک و تردیدهای که در آینده پیش خواهد آمد حتما گواهی پزشکی داشته باشید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
بدون دستور قاضی کسی معاینه نمی شود و گواهی دریافت نمی کند.
مگر اینکه یک فرد به خواست خودش به مطب پزشک مراجعه کند.
با این حال پارگی های ناشی از رابطه قابل تمایز از سایر پارگی ها هستند.
نگران نباشید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مشکلی نیست توسط پزشک مشخص میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای ازدواج نیازی به گواهی سلامت نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام جالب است بدانید که بسیاری از دختران هنگام ازدواج دارای بکارت نیستند بدون ارتکاب گناه برخی اصلا بدون بکارت بدنیا می‌آیند. در برخی موارد به علت سوانح مانند افتادن از بلندی یا ضربه شدید یا بیماری‌ (عفونی زنانه) بکارت زائل می‌گردد. ازدواج شما شرعا اشکالی ندارد. دخترى که بکارت ندارد اگر بخواهد با مردى ازدواج نماید، لازم نیست به او تذکر دهد و چنانچه مرد در هنگام خواستگارى و عقد شرط بکارت ننماید و یا صحبتى از بکارت نکند و صرفا به گمان این که دختر باکره است اقدام به ازدواج نماید .

مهدي  داودي

مهدي داودي :

به نظر مشکلی ایجاد نمی شود

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

با گواهی پزشک مبنی بر نظریه تخصصی، مشکلی برای شما نخواهد بود.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

قطعا دکتر متخصص تشخیص میده که علت آن چی بوده،اگر به خودتان اطمینان دارید به پزشک متخصص مراجعه کنید