مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ثبتی

سلام خسته نباشید پدربزرگم درسال 1318ملک خودرادراداره ثبت سند زده وپلاک ثبتی گرفته بعدفوت کرده بادردست داشتن پلاک ثبتی به اداره ثبت مراجعه کردیم نقشه هوایی خواستن بردیم ملک جانمایی شداما الان اداره ثبت میگه این زمین نسق مادربزرگ مادرم بوده درسال 1352به دخترش یعنی خاله مادرم فروخته وخاله ام سال 1368به زن برادرش فروخته وسال1400سندمالکیت گرفته اداره ثبت میگه ملک مادربزرگ مادرت رو پیدا کن بیا ملکت رو بدم الان هم کسی نیست که بدونه ملک مادربزرگ مادرم کجابوده چون همه فوت کردن اداره ثبت میگه شکایت کنید از کی شکایت کنیم نمیدونیم..سوال ما این است آیا نقشه هوایی اشتباهی نقشه ملک کس دیگری رو درآورده ؟تکلیف این پلاک ثبتی ما چی میشه وقتی تو دفتر اداره ثبت شده درضمن ملک ما یک هکتاروملک فروخته شده 9270متر است ممنون میشم راهنمایی کنید به کجا مراجعه کنیم سپاس از شما

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

با توجه به تخصصی بودن موضوع گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید درخواست کارشناسی و تمایل دلیل از شورای حل اختلاف بکنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در خصوص ادعای شما ابتدا ادله حقوقی به استناد اسناد موجود ملک فوق با حدود اربعه مشخص مطابق نقشه utm یا مدارک موجود در جهاد کشاورزی مطابق شورای اصلاحات اراضی میبایست موجود باشد لذا تا دلیلی نباشد ادعا و یا حقی متصور نیست لذا بهتر است جهت توضیحات بیشتر به وکیل و اخذ راهکار تخصصی تماس بگیرید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، موضوع تخصصی است بهتر است از همراهی وکیل دادگستری بهره ببرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است