مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی بعد پنج سال

سلام، من پنج سال از همسرم جدا زندگی میکنم ایشون تهران و من مشهد و برای طلاق در تهران پنج سال پیش اقدام کردم و در مراحل اولیه تونستم فقط حکم مهریه امو بگیرم و هنوزم مهریه امو اجرایی نکردم و تحت شرایطی اومدم مشهد و دیگه مراحل طلاق و نتونستم دنبال کنم و ادامه بدم، الان بعد پنج سال قاضی طلاق غیابی به من میده؟ و اما دلایل من برای طلاق اول اینکه ایشون دینشون و از من پنهون کردن و یک سال بعد زندگی فهمیدم ایشون الحق هستن و دین و مسلکشون با من فرق داره و ایشون از من پنهون کرده بودن، ایشون کرد کرمانشاه بودن و دلیل دومم این بود که ایشون از من بچه نمی خواستن و دلیلشون این بود که من کرد نیستم و نمی تونم به بچه امون کردی یاد بدم و به دین خودم بزرگش میکنم، و دلیل سوم اینکه ایشون به شدت شکاک بودن تا حدی که من حق نداشتم خواهر خودم و ببینم چون به شوهر ایشونم شک داشتن و زندگی و برای من زهر کرده بودن ایشون به شدت عصبی بودن در هر عصبانیت داد و دعوا میکردن و وسیله میشکستن و بعد شروع میکردن به گریه کردن و اظهار پشیمونی ، خلاصه اینکه من بعد پنج سال حاضر نیستم با ایشون زندگی کنم و هیچ مهری دیگه از ایشون تو دلم نیست ایا میشه با بخشیدن مهریه طلاقم و بگیرم یا خود دادگاه بعد پنج سال طلاق غیابی من و میده چون ایشونم تو این پنج سال هیچ اقدامی برای بازگشت من انجام ندادن و اینکه تمام پرونده های طلاق من تهران و من شرایط رفتن به تهران و ندارم راهی هست از همین مشهد اقدام کنم برای ادامه مراحل طلاقم؟ لطفا راهنماییم کنید، ممنون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.تنها رضایت شما مبنی براینکه با بذل مهریه می توانید طلاق بگیرید اشتباه است.در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل.