مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

با سلام در ساختمانی 14 واحده زندگی میکنم و مالک هستم اقایی به عنوان مدیر ساختمان به وظایفشون عمل نمیکنن در اصل هیچ کاری نمیکردند جز گرفتن شارژ. با ساکنین جلسه گذاشتیم و ایشون از مدیریت عزل شدن 1ماه طول کشید که صندوق و هزینه هارو تحویل بده الان که تحویل داده مشخص شده قبض اب برق گاز از فرودین و پرداخت نکرده و از بهمن هم هیچ شارژی دریافت نکرده حتی در تابلو هزینه ها رو اعلام نکرده میخواستم ببینم چطور میشه ازش شکایت کرد چون با حجم زیادی بدهی و صندوق خالی مواجه هستیم با تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی ،اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و موارد را متذکر شوید.