مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وام ازدواج

من و همسرم 6 سال از ازدواجمون میگذره ، میخواستم بدونم اگر طلاق بگیریم و مجددا ازدواج کنیم میتونیم وام ازدواج بگیریم یا نه ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

کلیه افرادی که در ازدواج اول خود موفق به دریافت وام ازدواج نشده باشند و همچنین تاریخ ازدواج آن ها بعد از 1 فروردین 96 باشد امکان دریافت وام ازدواج را دارند.
چنانچه در ازدواج اول خود وام ازدواج دریافت کرده باشید دیگر نمی توانید مجدد درخواست تسهیلات قرض ازدواج را بدهید. البته در این مورد یک استثنا هم وجود دارد.

یک مورد عجیب!
از آنجایی که سامانه وام ازدواج بانک مرکزی از سال 88 به وجود آمده است و اطلاع وام های پرداختی در سال های قبل از آن موجود نمی باشد برخی افراد که ازدواج قبلی آن‌ها مربوط به سال های 87 و قبل آن می باشد می توانند برای ازدواج جدید خود درخواست دریافت تسهیلات در سامانه بانک مرکزی درج کنند.