مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین مسکونی

سلام. ممنون بابت وقتی که برامون بیزارید. بنده یک تیکه زمین مسکونی به مساحت 252متر خریدم و بعد ازمدتی فروختم حالا متوجه شدم زمین مسکونی مشکلی نداره ولی بخاطر طول زیاد کوچه و عرض کم پروانه صادر نمیشود. ایا خریدارمیتونه مشکلی ایجاد کنه

پاسخ ها :

عدم صدور پروانه ساخت ملک فروخته شده عدم صدور پروانه ساخت پروانه ساخت ساختمان پروانه ساخت زمین پروانه ساخت فروش زمین مسکونی خرید و فروش ملک قوانین خرید و فروش ملک