مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی جهت صدور گواهینامه رانندگی

با سلام و احترام ... بنده دارای معافیت پزشکی بند 4 ماده 33 هستم و 16 ساله گواهینامه پایه 2 قدیم دارم. الان اقدام کردم برا اخذ گواهینامه پایه یک که فرستادنم کمیسیون و کمیسیون جواب منفی دادن و میگن قانون میگه ماده 32 و 33 نمی توانند گواهینامه پایه یک بگیرن .. خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید من چی کار کنم. 13 سال پیش هم معافیت گرفتم برا افسردگی ولی الان چند ساله خوب شدم و هیچ دارویی هم مصرف نمیکنم .. خواهش میکنم راهنماییم کنید چی کار کنم ؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام. متاسفانه راهی ندارید