مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

حدودا 7 سال پیش ملکی توسط دوستم در مجاورت خانه ما قولنامه ای خرید من هم نویسنده قولنامه بودم و شاهد بعد از چند روزی آن ملک با درخواست من با با ملک مجاور که متعلق به پدرم بود معاوضه کرد قرارداد معاوضه در پشت همان قولنامه نوشته شد و با رضایت طرفین و حالا بعد از تصرف 7 ساله طرفین بر ملک و کلی تغییرات ایجاد شده دوستم با ایجاد قولنامه جعلی مشابه قولنامه اولی بدون امضا من ادعای شکایت حقوقی تصرف عدوانی نموده است راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگرمدعی هستید که مبایعه نامه تنظیمی جعلی است ،به استناد مواد 523 و 536 قانون مجازات اسلامی می توانید شکایت جعل مطرح بنمایید.

برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام مراجعه کنید:

mohsen.narimani.lawyer