مشاوره حقوقی رایگان - سود و جریمه بانکی

سلام. پنج سال پیش یک واحد آپارتمان با وام پیش خرید کردم که بعد از گذشت 4 سال به دلیل پرداخت نکردن هزینه پایانکار امکان تفکیک سند و تقسیط وام وجود نداشت و ما مجبور به تسویه کامل وام شدیم، از سازنده و مالک زمین شکایت کردیم که سازنده در صورتی که سند زمین و وام به نام مالک زمین بود محکوم به پرداخت شود و جریمه وام شد و مالک زمین ملزم به تنظیم سند شد و ما حکم جلب سازنده را گرفتیم سوالم اینه که آیا بعد از جلب سازنده میتونیم این مبلغ را از سازنده بگیریم و یا اینکه سازنده میتونه اعتراض کنه که وام به نام مالک هست

پاسخ ها :

پرداخت جریمه و سود بانکی وام پیش خرید ملک وام پیش خرید ملک پیش خرید ملک با وام پیش خرید ملک وام بانکی جریمه بانکی