مشاوره حقوقی رایگان - کیفری-سرقت

باسلام من یه مغازه دارم که دادم به یه نفر اجاره که آشنام بود، که ایشون از من خواست دو سه روزی برای مبلغ رهن و اجاره بهش وقت بدم که موافقت کردم تا اینکه این دوسه روز شد بیست روز و من مکررا به وی مراجعه میکردم جهت دریافت رهن و اجاره تا اینکه یک روز تماس گرفت و گفت بیا پول رو ببر منکه رفتم مغازه حدود ده دقیقه مرا به صحبت گرفت و بعد متوجه شدم دونفر در غالب مشتری وارد مغازه شدن که نهایتا بنده را دستگیر و به کلانتری انتقال دادند و در آنجا متوجه شدم مستاجر در جهت فرار از ادای دین مخفیانه از من به جرم سرقت از مغازه اش شکایت و دستور جلب منو گرفته که بعد از ظهر همان روز به قاضی کشیک رفته و بازپرس محترم بدون کوچکترین توجهی به اظهارات من قرار وثیقه پنجاه میلیونی صادر و منو روانه زندان کرد درحالی که دیگر مغازه من در همان ادرس و اصناف و فاقد هرگونه سابقه میباشم باعث رفتن ابروی من شده و روز بعد بدرقه اگاهی شدم که منزل خودم و پدرم مورد بازرسی و خودم شکنجه شدم اما چون ادعایی بی اساس و کذب بود موردی دستگیر انها نشد النهایه بعد دوازده روز با گذاشتن سند ازاد شدم و وقتی پیگیر پرونده شدم متوجه شدم با اینکه شاکی در جواب بازپرس که پرسیده بود مدرکی علیه من دارد یا وسیله ای متعلق به خود را دست من دیده و یا اینکه شاهدی دارد یا خیر عنوان کرده بود که خیر ولی بازپرس پرونده رو با صدور کیفر خواست روانه دادگاه کرده ناگفته نماند در ایامی که من در حبس بودم شاکی از ترس اینکه من اعاده حیثیت خواهم کرد بصورت خودسرانه به شعبه مراجعه و اعلام رضایت به پرونده رو کرده بود ذکر اینکه مستاجر چون از اختلاف من با همسایه ام مطلع بود به وی مراجعه و با تبانی هم ایشان هم از من شاکی شده و عنوان میکرد که تور پشه بندی که من به پنجره مغازه گرفتم متعلق به باغچه وی میباشد که چهارماه قبل سرقت شده درحالی که شخصا انرا از بازار کهنه فروشان به اندازه ده متر خریده بودم و این را هم به بازپرس گفتم ولی نمیدانم چرا و به چه دلیلی قانع نشد و شکایت انها را با استناد به چه مدرکی وارد دانسته و مرا زندان داده و ابرویم رو برده و اینک هم کیفر خواست صادر نموده به نظر شما من چه کار کنم که بی گناهی من ثابت بشه اخه تور رو همه جا میفروشند و به نظر شما اگر چهارماه قبل توری از ایشان سرقت شده انهم دویست متر مگر جز این بود که باید شاکی میشد تا سارقش دستگیر بشه به نظر شما اینکه ایشون بعد چهارماه با یک ادعای واهی منو متهم به سرقت کنه کار معقولی هستش. خواهش میکنم یک راه حلی بهم بگین بازپرس هم باهام لج کرده

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مورد مورد عجیب و شازی است و با عنایت به صدور کیفرخواست نمی توان از آن به راحتی گذشت حتما وکیل استخدام نمایید حتما

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدپرونده شمامطالعه شودودلیل مجرمیت رااستخراج کرد.موفق باشید