مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه چک با چک دیگر

سلام من یک واحد خونه از یک اقا خریدم و بجای 37میلیون از پولش بهشون چک دادم و بعد خونه رو فروختم و در ازای 33میلیون از پولش بهم چک دادن بعد من 4میلیون پول نقد با 33 میلیون چک خریدارم رو به فروشنده که خونه رو ازش خریدم دادم و چک 37 میلیونی خودم رو پس گرفتم چکها رو با هم معاوضه کردیم بعد این اقا گفت من چک 33میلیونی رو گم کردم صاحب چکم اومد 3میلیون بهش داد و با هم رفتن دادگاه و اعلام مفقودی کردند و چک رو باطل کردن موند 30میلیونش که بهش گفتن بعدا بهت میدیم الان دوسال گذشته و اون اقا پولشو نداده و اومده از من شکایت کرده که من باهاش چکو عوض کردم چند روز دیگم دادگاهیمونه لطفا راهنمایی کنید چی بگم چکار کنم باید من پولشو بدم صاحب چک 33میلیونی از معاوضه چک خبر داشت و حتی 3میلیونشم بهش دادن

پاسخ ها :

معاوضه چک با چک معاوضه چک معامله معاوضه چک چک ثمن معامله خودرو چک ثمن معامله چک