مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین فروخته شده

سلام. بنده ماشین 2ماه پیش فروختم گفت چک میدم چندروزبرداش کن ماشین دادم تاریخ چک یادش رفت بنویس بعدا زنگ زدم جواب نداد درضمن همسایه مان قبولی دادبعدازیکماه چک تاریخ زدیکماه دیگه گفت همین که هست بعدگفت ماشین چپ شده که من بی خیال شدم حالا چه کار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالات آن را مبهم مطرح کرده اید بهتر است آن را اصلاح کنید تا دقیق تر راهنمایی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید طبق مفاد و شروط
مبایعه‌نامه عمل نمایید
و اگر چک صیادی است باید چک در سامانه ثبت گردد
اگر چک در سامانه ثبت شده است در موعد مقرر به بانک مراجعه نمایید و گواهی عدم پرداخت اخذ نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وجه چک را از طریق محاکم مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما کمی مبهم بیان شده است اگر چک دارید مندرجات آن آیا تکمیل شده است یا خیر می توانید مطابق قولنامه ش خود اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید تا پاسخ درخوری تقدیم گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال و توضیحتان را بدون ابهام مطرح نمایید
معامله انجام شده بنابراین زمان سررسید چک را وصول نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه باید مورد بررسی قرار گیرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حق فسخ داشته باشی میتونی فسخ کنی اگر نه چاره ای نداری جز اینکه صبر کنی تا موعد چک و اگر پول نداشت برگشت بزنی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه چک تنظیم نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

دادخواست مطالبه ثمن ماشین علیه خریدار ثبت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام دادخواست مطالبه وجه چک به همراه خسارات بدهید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام چنانچه خیارات اسقاط شده یا فوریت در اعمال خیار عیب گذشته باشد معامله قابل فسخ نیست.

یک وکیل :

سلام امکان طرح دعوا وجود دارد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

بستگی به قرارداد دارد. می توانید چک ر ا مطالبه کنید