مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه کیفری جعل و استفاده از سند مجعول

با سلام ...... شکایتی مبنی بر جعل و استفاده از سند مجعول به دادسرا اعلام گردید متشاکی از ارایه سند جهت کارشناسی تمرد نموده و رسما به بازپرسی اعلام نموده که سند فوق به سرقت رفته است و بازپرس پس از احضار متشاکی قرار نهایی را صادر نمود. پرسش این است.
1- با توجه به اینکه صدور کیفرخواست مستلزم احراز مجرمیت متهم است و در اینجا متهم برای اینکه از انتساب جرم به خودش در حکم فرار کند از ارایه سند برای کارشناسی به بهانه سرقت خودداری کرده بنابراین جرم وی از نظر قانونی ثابت نشده .. ایا با این توصیف دادستان میتواند اقدام به صدور کیفرخواست مبنی بر جاعل بودن متهم نماید؟
2- عموما دادگاه کیفری تا چند درصد از کیفرخواست را تایید می کند خصوصا با اوصافی در پرونده فوق الذکر وجود دارد. ایا امکان تبریه متهم بدلیل عدم احراز جرم وجود دارد؟
3- تکلیف سند مجعول که موضوع شکواییه کیفری در خواسته شاکی بود چی میشود ایا دلیلی بر ابطال بودن ان در محاکم قضایی می گردد؟
5- تامین خواسته و ضرر و زیان وارده را در چه زمانی از مرحله رسیدگی به دادسرا ارایه نمایم؟ طوریکه نیاز به تودیع خسارت احتمالی نباشد. چون بازپرس بمن گفتند حالیه میتوانم ارایه نمایم اما تودیع خسارت احتمالی در نظر گرفته میشود

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام چون اصل سند جهت کارشناسی ارائه نشده موضوع قابل رسیدگی نیست ...وعدم ارائه سند دلیل بر باطل بودن آن نیست