مشاوره حقوقی رایگان - مبايعه نامه فروش آپارتمان

با سلام، بنده آپارتمانی را ٣ سال پيش خريداری كردم و به دليل داشتن وام كارهای انتقال سند انجام نداديم و از فروشنده وكالت گرفتم،
حالا كارهای فك سند و تسويه وام را انجام داده ام و قصد فروش به شخص ديگری را دارم، كه انتقال سند از اسم فروشنده قبلي به خريدار جديد را بنده با وكالت از فروشنده قبل ١ ماه بعد قرار است انجام دهم، سوال اين است كه حالا در متن طرفين مبايعه نامه قسمت فروشنده به جاي مشخصات بنده، مشخصات صاحب سند( يعني كسي كه بنده از ايشان خريداري كردم) توسط بنگاه نوشته شده، آيا اين صحيح است يا بايد جهت اصلاح و تغيير مشخصات اقدام كنم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نام شمابه عنوان فروشنده باقیدوکالت نوشته شود،مبایعه نامه ووکالت نامه راضمیمه کنید.موفق باشید