مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام . همسرم اموال خود را به شرط صلح به فرزندانش از ازدواج قبل از من واگذار کرده است. ایا بعد فوت ایشان میتوانم طلب مهریه نمایم.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام با فوت متوفی دیون ایشان از اموال باقیمانده(ماترک) پرداخت می‌شود شما به عنوان همسر ایشان با مطالبه مهریه طلبکار محسوب و میتوانید تنها از اموال باقیمانده از ایشان یاهمان ماترک مهریه خود را وصول نمایید در فرض سوال همسر شما اموال خود را در زمان حیات به فرزندان همسر سابقش منتقل نموده است و مطابق قانون هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه گونه تصرف و حق نقل و انتقال را دارد بنابراین پس از فوت ایشان شما حقی بر اموال منتقل شده بر فرزندان همسر سابق ایشان ندارید