مشاوره حقوقی رایگان - مسکن شهرسازی قسط و وام

سلام. ما از مسکن شهرسازی گلستان شهرستان مینودشت خونه گرفتیم از مسکن شهرسازی الان 34 میلیونش موند و خونه رو مادرم گرفته و بنام مادرم بود و الان حدود 4 ماهی میشه که فوت کرد الان باید قسط اون رو چیکار کنیم. ایا وامی که از بانک مسکن گرفتیم بیمه نبود و اگر وام بیمه بود طبق قانون که شنیدم فرد وام گیرنده اگر فوت شود وام را باید بانک بدهد. الان من پسرش هستم بی کار و وضیعت مالی خوبی هم نداریم قسط اون یا راهی برای من هست .. ممنونم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر ورثه شما هستی باید مراجعه کنید و مابقی را در قبال تملک منزل بپردازید