مشاوره حقوقی رایگان - پارک همسایه مقابل پنجره

با سلام
مستاجر واحد همکف اپارتمان 7 واحدی هستم
دارای حیاط و پارکینگ مشاع و حیاط با دو درب پارکینگ و یک درب نفررو
یکی از درب های پارکینگ مقابل درب ورودی و پنجره همکف هست به طوری که فضای یک ماشین هست فقط
یکی از ساکنین ادعا دارد که شما پارکینگ را اختصاصی استفاده میکنید در صورتی که این طور نیست و فضای کافی موجوده
بنده مشکلی ندارم
اما با پارک ساکنین مقابل پنجره و درب منزلم مخالفم تکلیف چیست؟
ایا میتوان حریمی برای پنجره تعیین کرد؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر جز پارکینگ ساختمان است خیر