مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

باسلام
بنده برج 11/78 تا کنون در یک کارخونه با شرایط سخت مشغول کارم که از 19/81بمدت 18ماه خدمت بودم و بلافاصله بعد خدمتم در همون کارم مشغول شدم الان که پرینت سوابقم گرفتم قبل و بعد خدمت بالای یک سال کسری و وقفه دارم با وجودی که پایان سال 99 با احتساب خدمت 20سالم تکمیل میشه ایا میتونم برا بازنشستگی اقدام کنم؟با نهایت تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا باید سخت و زیان آور بودن شغلتون اثبات بشه دوما سن شما باید مدنظر قرار بگیره و .....