مشاوره حقوقی رایگان - برقراری بیمه بیکاری

بنام خدا
ریاست محترم هیت تشخیص
اینجانب. ف.ک از. 1380/2/27 تا تاریخ 1380/3/31 طبق قراردادهای کار مدت معین موضوع ماده 24 قانون کار برای شرکت مهندسی ........... در محل مرکزی شرکت بعنوان کارشناس آرشیو فنی که مدارک مستندات عینا تقدیم میگردد بکار اشتغال داشته ام
2- به صراحت قانون کار که بنده ( د ) ماده 10. اشعار میدارد محل انجام کار معین و مشخص می‌باشد در محل شرکت به کار اشتغال داشته ام و به هیچ وجه در پروژه های مختلف شرکت اشتغال نداشته ام که این موضوع را هیت محترم می‌تواند از طریق بازرسی ‌تحقیقات بررسی نمایند با کمال تعجب بیمه مرا از طریق کارگران پروژه ای واریز کرده اند
3- اساس کل قراردادهای منعقده فی مابین مبتنی بر اشتغال اینجانب در پروژهای مختلف نبوده است و کارفرمای محترم به ناحق و خلاف حق بیمه اینجانب را از طریق سیستم پروژه ای واریز نموده است
4- با عنایت به اینکه رفتار و افعال هیچ فردی نبایستی موجبات خسران و ضرر برای فرد دیگری را فراهم نماید ( قاعده کلی لا اضرر فی الاسلام ) کارفرما به وضوع مرتکب چنین اشتباهی گردیده است
5- همانگونه که در ماده 87 آیین دادرسی کار که بار اثبات سابقه کار و مزد و رابطه کارگری و کارفرمایی را بر عهده کارگر دانسته ارایه دلیل و مدارک و تادیه حقوق (بطور اعمه که حق بیمه نیز چره حقوق و مطالبه کارگر می‌باشد ) بر عهده کارفرما دانسته که متاسفانه کارفرما به وظیفه خود به نحوه قانونی عمل ننموده و بجای اینکه حق بیمه اینجانب را که از پرسنل دفتری این شرکت بوده ام از طریق پروژهای مختلف واریز نموده و موجبات ضایع شدن حق اینجانب جهت دریافت بیمه بیکاری می‌باشد فراهم نموده است
6- سوال آنست که آیا کارگری که پس از 18سال کار بصورت قراردادمان مدت معین در محل شرکت کار می‌کردند به دلیل اتمام قراردادمان اخراج شده ام و به هیچوجه در پروژها دخالتی نداشته ام که قراردادهای ارایه شده مبین این موضوع می‌باشد چگونه و به چه دلیل کارفرما نامبرده را از حقوق مکتسبه و مسلم وی که همانا استفاده از مقری بیمه بیکاری می‌باشد بتدریج نام اینجانب در لیست کارگرهای پروژه مانع این امر گردید است ایا اینجانب عنوان جوانی و عمر خودرا حدود 18 سال در دفتر شرکت مصروف تنورات شرکت نموده ام به دلیل اتمام قرارداد کار اخراج و از حداقل مطالبه خود که استفاده از مستمری بیمه بیکاریست با اعمال ناصحیح و بعضا خلاف محرم گردم
7-طبق مذاکرات انجام شده با کارشناسان محترم روابط کارو است تعاون کارو رفاه اجتماعی همگی اذعانله ذیحق بودن موکل اینجانب در این امر داشته اند

در خاتمه تقاضای رای قانونی دارم .

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

با سلام احترام به سبب طولانی بودن متن سوال ، امکان پاسخگویی وجود ندارد لطفا با خلاصه نویسی مجددا سوال فرمایید تا بصورت کامل قابل رویت باشد