مشاوره حقوقی رایگان - مالخری

با سلام بنده مغازه ضایعاتی دارم از یک شخص حدود 10 مرتبه بار ضایعاتی خریدم و در مرتبه اول برای اطمینان از او کارت شناسایی خواستم و او داد و شماره پلاک خودروی او را برداشتم و یک مرتبه هم وسط روز کاری در حالی که تمامی همسایگان حضور داشتند رفتم و از کارگاهی که ایشان در ان بود بار خریدم و اطمینان حاصل کردم و تمامی پول بارها را به شماره کارت ایشان واریز کردم بعد از چند وقت اگاهی با من تماس گرفت و بنده رفتم و اظهارات سارق این بوده که خودش را صاحب کارگاه جا زده و تمامی بارهایی که اورده به صورت ضایعات بوده و بنده به قیمت روز ازش خرید میکردم و بنده اطلاعی از سرقتی بودن بارها نداشتم و اینکه در اواسط روز کاری من به کارگاهی که این اقا در ان بوده رفتم و تمامی همسایگان این کارگاه هم بودند و اظهارات خود من هم دقیقا مثل اظهارات او بود فقط در مبلغ پولی که رد و بدل شده دون میگفت 29 میلیون و من حدود 8 میلیون گفتم به نظر شما حکم قاضی برای من چیست؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید از خود دفاع موثری بکنید تا نجات پیدا کنید.

جهان صدری

جناب آقای جهان صدری:

با سلام
شما با اثبات اظهارات خود در بازپرسی رسیدگی کننده جرمی برای شما متصور نیست با نظر به اینکه سونیت برای شما متصور نیست با منع تعقیب موجه میشوید ..ان شالله

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام چون باری که 29 میلیون تومان بوده به 8 میلیون تومان خریداری کرده‌اید احتمال مالخر قلمداد شدن زیادمیباشد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام حتما از وکیل مجرب استفاده کنید تا محکوم به خرید اموال سرقتی نشید . در صورت ارایه مدارک و دفاعیات لازم تبرئه خواهید شد