مشاوره حقوقی رایگان - چک دستی وصول شده

سلام من یک برگه چک برای برادرم به مبلغ دو میلیون کشیدم . و بعد نقد و دستی پول دادم چون گفت وقت بانک رفتن نداره و بعد مدتی که قرار بود چک بده گفت چک گم کردم . الان من نقدی پول دادم و چک حامل بوده و بعد 3 سال که گذشته بانک نرفته . باید چه کنم که بابت اون چک خیالم راحت بشه

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

ایشون باید مفقودی بودن چک رو به دادسرا اعلام کنن و به بانک هم دستور عدم پرداخت وجه چک را بدهید
در ضمن از ایشان هم نوشته ای در خصوص دریافت وجه چک بگیرید