مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و توهین

.‌. سلام بانو وقتتون به خیر ....
سوالی از خدمتتون داشتم

بنده چندی پیش به دلیل دعوایی دو جراحت دامیه و کبودی بالای پلک داشتم (طبق گزارش پزشک قانونی)
علت دعوا هم این بود.‌‌
من مغازه دار هستم و ایشون 3000 تومن بدهکار بودن و خرید کردن و وقتی من گفتم که اون سه تومنم بکشم؟ با حالت عصبی گفتن اصلا نمیخام کارتمو بده و ....
منم عصبانی شدم و مقداری پول رو برداشتم از دخل و انداختم روی میز و گفتم "بیا تو بیشتر لازم داری پول تریاکته" (قبلا گفته بود ک تریاک میکشه) و اون در جواب ترازو رو پرتاب کرد زمین من هم بلند شدم و چند ضربه زدم بهش که آسیبی ندید بعدش اون حمله کرد و ضربه ای که زد این جراحت رو ایجاد کرد ....
خواستم بپرسم آیا من مقصر هستم؟؟
قاضی چه حکمی میده؟؟
ممنونم ازتون لطف کردین...

پاسخ ها :

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

بستگی به اقرار و اظهارات شما در صورت جلسه دارد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اولا شما پشم بصیرت داری ببینی این ور بانو نشسته یا ذکور ؟ سوال قبلا پرسیده شده و پاسخ نیز داده شده

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،معمولاحکم به پرداخت دیه خواهدکرد،پیشنهادمیکنم شماهم ازباب توهین وضرب وجرح شکایت کنید